Je hebt van die dagen….

Jachthonden in je uitlaatservice… Het is soms een uitdaging. Gelukkig was mijn dochter Lisanne met mij mee die dag. Barney, heidewachtel, is een hond die normaal goed luistert. Maar dan moet er geen konijn ons pad kruisen…. Barney moet gedacht hebben, die wil ik wel als kerstmaaltijd….. Dat konijn nam de kuierlatten en Barney er achteraan… Ze bleven in een bepaald stukje bos hangen… Niet reageren op de fluit, niet op roepen…. Dus Lisanne er achteraan gestuurd. Dat was nog eens een leuk spelletje… Na 20 minuten gaf hij zich min of meer over… Meneer of mevrouw konijn was nergens meer te vinden… Dit is ook de reden dat ik in kleine groepen loop. Nu kon ik Pink, die ook mee was, gelijk bij me roepen en daarna Barney volgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s