Honden en vuurwerk

Omdat je nooit weet hoe honden reageren op vuurwerk is de decembermaand een maand waarin je extra op moet letten… Maar al te vaak lees ik de berichten op facebook…. hond vermist na vuurwerkknal… Kat niet thuis gekomen…. Als uw hond bang is, gebruik dan een tuigje en een halsband met riem. Geef dit ook door aan de uitlaatservice.

Is uw hond extreem bang, neem dan eens contact op met Karin Rijnen. Ik heb al verschillende mensen met hun hond door verwezen en het resultaat mag er zijn. Ook mijn eigen teefje heeft veel aan de therapie gehad.

Begin op tijd met het behandelen van de angst. Wacht niet tot de kerst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s