Het mooie van mijn werk

Genieten van kleine dingen… een roodborstje dat over de grond hipt, op zoek naar eten. Of het gesprek met een meneer die de herder van zijn zieke neef uit laat. Barney vindt het allemaal prima. Die wijst mij ook weleens op dingen… Zoals vandaag. Stokstijf bleef hij staan en staarde naar de lucht. Daar vloog een mooie buizerd, van boom naar boom. Jammer genoeg niet mijn kant op waardoor ik hem niet kon vastleggen met de slechte camera van mijn telefoon…. ondanks het druilerige weer heb ik toch weer genoten van de wandeling met Barney vandaag. Morgen weer een nieuwe dag, met weer nieuwe indrukken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s