Een dinsdagmiddag in het park

Vandaag eerst Barney opgehaald en daarna naar Pink gereden. Vanaf Pink haar huis gaan we lopend naar het park. Daar kwamen we een oude bekende tegen, Beer. Beer is een grote poedel, tevens hulphond. In het park mag Beer altijd gewoon hond zijn en Barney is zijn grote vriend. Ook kwam Beer gezellig tegen mij aanhangen alsof hij wilde zeggen Hoi, tijd niet gezien.Later kwam ook labrador Joy nog gezellig schooieren. Was dus weer super gezellig. Nu moe en voldaan met de pootjes omhoog ergens op een kussen of gewoon op de vloer….

20161011_134839
Pink en Barney

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s