De donderdaggroep

Op donderdag heb ik alleen halfuurs hondjes. Vandaag Pink opgehaald en daarna doorgereden naar Dobby. Naar het strandje gereden bij het Kralingsebos en daar de honden even lekker uit laten razen. Pink heeft lekker los gelopen en gespeeld met een stabij die daar ook toevallig liep. Dobby had het koud en wilde maar 1 ding…. naar de auto. Die is dus maar aan de lijn gebleven. Dobby zijn vrouwtje had nog wat verlate kerstcadeautjes neergezet. De honden zijn heel blij met de kip en het knaagspul. Wij zijn verwend met een heerlijke geurkaars, een mooie hanger in de vorm van een duif en een heel handig hoesje voor visitekaartjes.

Vanaf volgende week gaat Dobby er een poosje tussenuit. Dan zullen mijn eigen honden Pink gaan vergezellen tijdens haar wandelingen….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s