Meer dan een uitlaatservice

Gisteren hebben Lisanne en ik een hond opgehaald bij de dierenambulance Den Haag. De hond was die avond daarvoor met zijn vrouwtje betrokken in een aanrijding. Vrouwtje naar het ziekenhuis en de hond met de dierenambulance mee om via de dierenarts naar de opvang te gaan. Op verzoek van de eigenaar en de fokker hebben wij de volgende ochtend Floris opgehaald uit de opvang en hier thuis geobserveerd en overladen met liefde. Floris is die zelfde avond opgehaald en is nu met de fokker mee om daar bij te komen en zijn vrouwtje de ruimte te geven te herstellen.

Van hieruit wensen wij het vrouwtje van Floris een spoedig herstel toe.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s