Allemaal familie?

Als je sommige bewegingen moet geloven zijn alle rashonden familie van elkaar. Nu valt het inteelt percentage bij de stabij reuze mee en de kans dat je familie van je eigen honden tegenkomt is niet zo groot. Juist daarom was het zo leuk dat de 4 maanden oude stabijpup die vrolijk op Barney af kwam rennen wel familie bleek. De oma van deze pup en de moeder van onze honden zijn zussen. De fokker van deze pup ken ik ook goed en die is zelfs bij de geboorte van mijn honden geweest. Hoe leuk is dat. Natuurlijk geen camera bij me en de telefoon was niet snel genoeg maar het was me een waar genoegen Bruce en vrouwtje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s