Lekker weer

Het was vandaag lekker weer en dan zie je gelijk ook meer honden buiten. Helaas ook veel hondenbaasjes die overal lak aan hebben. Zo zag ik honden los lopen op een speelveldje voor kinderen. Er stonden borden verboden voor honden maar blijkbaar mag je er dan wel spelen met je hond. Ze stonden ook lekker onder appel, o nee dat hoeft natuurlijk helemaal niet als je losloopt op een plek waar het helemaal niet mag… Dus laat je je honden gewoon naar een aangelijnde hond lopen…. Die aangelijnde hond wil spelen maar heeft de pech dat zijn begeleider zich wel aan de regels houdt. Bovendien kennen de 2 elkaar nog niet zo lang en gaat hij pas na een uitgebreide kennismakingsperiode los. Ik moet mij echt een paar keer goed schrap zetten. Gelukkig de rest van de wandeling rustig kunnen lopen en zelfs even tijd voor een foto.

Een gedachte over “Lekker weer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s