Storm op komst?

Als kinderen drukker dan normaal zijn wordt er vaak gezegd er is storm op komst…. Nou, honden zijn net zo…. Het was al flink winderig toen ik om 11 uur Kipper ging halen. Die had de storm ook gelijk in zijn puperkoppie zitten.Geen land mee te bezeilen… Had ook niet anders verwacht. Daarna naar Vent en Karel gereden. Ook die merkten dat het weer om ging slaan. Deze 2 rondes dus iets ingekort. Bij Pink aangekomen barste de bui even goed los dus even gewacht in de auto. Was gelukkig een kort buitje. Omdat Pink in de halfuurs ronde zit heeft die wel haar volle ronde kunnen lopen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s