Betrokken bij de maatschappij

Vaste klanten weten het al. Wij werken met spaarpunten. Die kunt u inwisselen voor een gratis uitlaatbeurt. Nu zijn er ook hondenbaasjes die vaak niet eens geld hebben om iedere dag brokken in de bak kunnen doen. Hiervoor is de voedselbank voor dieren een uitkomst.  Deze mensen hebben elke week weer moeite om in de vraag te voorzien. Meerdere malen heb ik daar al zakken voer gebracht die wij met onze eigen honden hebben gewonnen. Nu wil ik structureel iets voor hun gaan betekenen. Hier komen de spaarpunten dus bij kijken. Inplaats van een gratis uitlaatbeurt bij 10 punten kunnen jullie nu ook kiezen voor een donatie van 5,00 aan de Dierenvoedselbank Capelle. Voor meer informatie Dierenvoedselbank 010

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s