Plekjes vrij

Vanaf april komt er weer een plek vrij op de woensdag en donderdag. Helaas gaan we afscheid nemen van Sep. Zijn baasjes zijn uit elkaar en hij woont nu samen met zijn baasje. Die kan hem echter niet de aandacht geven die hij verdient. Samen met de fokker van Sep kijken ze nu naar een nieuw huisje voor hem. Maar dat betekend dus ook dat hij uit de uitlaatservice gaat. En dat er weer plekjes vrij komen. Vooral de woensdag kunnen wij nog honden kwijt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s