Nieuwe Golden dame Olly

Deze lieve golden dame Olly is nieuw in de uitlaatservice. Ze mag lekker met Barney mee snuffelen en soms ook met kleine Charlie de cocker. Vandaag gezien dat ze heel meelevend is toen we een andere golden tegen kwamen die net was aangevallen en dus met een bebloed oor liep. Lieve Olly wilde gelijk gaan poetsen. Vrouwtje en hond even geholpen en al die tijd heeft Olly met Barney aan een paal gezeten en hebben ze samen toegekeken of wij het wel goed deden. Daar gaan we nog veel fijne wandelingen mee hebben. Welkom Olly

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s