Over ons

Mijn naam is Angela van IJperen. Sinds aug 2010 de trotse eigenaar van Foppe, een stabyhoun. In 2012 is zijn halfzus Feia bij ons komen wonen. Foppe is dekreu en heeft 4 nesten voortgebracht. Feia heeft 1 nestje bij de fokker gehad en staat sinds kort op mijn naam. Met Feia hebben we eind april ons eerste eigen nestje gehad. De alle pups zijn ondertussen bij hun nieuwe baasjes. Binnenkort mogen wij een dochter van onze Foppe gaan verwelkomen in onze roedel. Dit zal Flicka gaan worden. Flicka ligt nu nog lekker bij haar moeder en haar zusje en 7 broertjes. Mijn honden en ook mijn dochter zijn regelatig op shows te vinden.

Met de komst van onze eigen honden is het idee ontstaan om een kleine uitlaatservice te gaan beginnen. Na een lange aanloop periode heb ik op 18 okt 2016 de gang naar de Kamer van Koophandel gemaakt en heb de hondenservice ingeschreven.

Waarom hondenservice en niet hondenuitlaatservice? Hier heb ik bewust voor gekozen. In de toekomst kan het best zo zijn dat ik meer service aan ga bieden dan alleen uitlaten. Dit zijn nog toekomst plannen en er is nog niks concreets.naamloos-84