Onze visie en werkwijze

Aandacht voor de hond, dat is waar wij voor staan. Onze voorkeur gaat uit naar het individueel uitlaten van de hond of in kleine groepen van max 5 honden uit dezelfde buurt. Wij maken geen lange autoritten naar een uitlaatplek, wij laten de honden zoveel mogelijk in hun eigen buurt uit.

Angela, Jager en Barney

Als de hond het kan dan mag hij op de aangewezen plaatsen gewoon loslopen.

Loopse teefjes kunnen ook gewoon in de uitlaatservice mee, die zullen individueel en aan de lijn worden uitgelaten.

De groepswandeling duurt maximaal 45 minuten. Het kan echter zo zijn dat uw hond minder tijd nodig heeft (klein hondje, oud hondje of juist een jonge hond) of dat uw hond niet samen kan met andere honden. Voor deze groep hebben we een individuele uitlaat. ( max 20 minuten )

Wij proberen de wandelingen plaats te laten vinden tussen 10 uur en 15 uur. Het kan echter ook voorkomen dat u ons door omstandigheden vaker nodig heeft. Dit kan altijd in overleg.

Mochten er bijzonderheden zijn (denk aan diarree, ineens jeuk, een wondje) dan stellen wij u uiteraard direct op de hoogte via een whatsapp bericht en indien er direct actie moet worden ondernomen dan nemen we telefonisch contact op. Tijdens het kennismakingsgesprek gaan wij hier dieper op in.

Wanneer u met ons in zee wilt gaan dan komen wij eerst kennis maken. Tijdens dat kennismakingsgesprek bespreken wij de wensen en mogelijkheden. Dit duurt ongeveer een uur en is verder gratis. Mocht u aan het eind van dit gesprek beslissen dat u met ons te willen gaan samenwerken dan tekenen we het sleutelcontract en draagt u een setje sleutels aan ons over. Op een later tijdstip ontvangt u op de mail nog een intake formulier waarin u alle gegevens van uw 4 voeter en u zelf nog eens kwijt kunt.

Onze voorkeur gaat uit naar vaste dagen. Wanneer hiervan moet worden afgeweken horen wij dit graag tijdig. Afzeggen van vaste afspraken graag 24 uur van tevoren. Wanneer u korter van tevoren afzegt staat het ons vrij om te beslissen de uitlaatbeurt toch in rekening te brengen.

De hond dient aanwezig te zijn op de afgesproken dagen op het bij ons bekend zijnde adres. Hou er rekening mee dat wij per dag de voor ons meest gunstige route uitzetten. Dat betekent dat uw hond opgehaald kan worden tussen 10 uur en 15 uur. Wanneer uw hond niet aanwezig is op de afgesproken dag en wij hier pas achter komen als wij de hond ophalen brengen wij de geplande uitlaatbeurt in rekening.

Onze eigen vrije periodes/dagen geven wij hieraan in de agenda. U wordt hierover ook regelmatig bericht via de mail.

Het staat ons vrij om wandelingen aan te passen aan de weersomstandigheden. Denk hierbij aan extreme hitte of kou. De duur van de wandelingen wordt dan aangepast. Het gebeurt in Nederland niet zo vaak meer maar het kan natuurlijk altijd eens gebeuren dat het weer zo extreem is dat het niet verantwoord is de deur uit te gaan. Wanneer dat advies komt dan zullen wij ons daar ook aan houden. Wij proberen dan nog wel een tijdstip uit te zoeken waar de honden even snel naar buiten kunnen voor een kleine en grote boodschap. Uiteraard alles in overleg maar veiligheid staat boven alles.

Angela, Kipper en Barney
Chat openen
1
Hallo, heb je nog een vraag of wil je een afspraak maken geef mij dan een Whatsappje!
M.v.g. Angela van Ijperen