De uitlaatservice tijdens de coronacrisis gaat door

De uitlaatservice tijdens de coronacrisis gaat door

We zitten er nu een paar weken in. De coronacrisis. Ineens waren er die beperkingen. Scholen gingen dicht, thuiswerken kwam om de hoek kijken. Ineens waren mensen thuis waardoor ze zelf de hond uit gingen laten in hun pauze… Of de uitlaatservice kwam gewoon met het risico dat er contact zou zijn.

Het sluizensysteem werd geboren. De klant kreeg een appje, deed de hond in de gang en de uitlaatservice haalde de hond uit de gang. Ontsmetten, handen wassen…. het is al snel een gewoonte geworden. Anderhalve meter afstand houden… eigenlijk deed ik dat altijd al met honden aan de riem, het is mij niet vreemd in ieder geval. Inkomsten lopen terug omdat mensen zelf nu hun hond, gedeeltelijk, uitlaten of soms helemaal stoppen met mij omdat ze zich niet kunnen vinden in de maatregelen die ik heb getroffen. Het is een onzekere tijd. Tozo regeling is nu wel aangevraagd maar uitsluitsel is er nog niet.

Heeft u een uitlaat nodig? Aarzel dan niet maar neem gewoon even contact op. Een intake kan via een video gesprek. Ook als u nu een hond heeft aangeschaft is het een ideale periode om de hond aan de uitlaatservice te laten wennen voor als u na deze crisis weer op kantoor komt te zitten. Op de homepagina staat een whatsapp knop. Aarzel niet, neem vrijblijvend contact op.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
1
Hallo, heb je nog een vraag of wil je een afspraak maken geef mij dan een Whatsappje!
M.v.g. Angela van Ijperen